Dawid

Dawid  er en muskier fra Polen. Han spiller gitar og jobber som musikklærer.

Dawid var 10 år gammel da han begynte å ta privattimer i pianoundervisning. I en alder av 15 år bestemte Dawid seg for å studere som jazz gitarist. Han studerte iherdig sammen med sin lærer fra musikkakademiet i Katowice. I tilegg til gitarstudiene hadde Dawid et ønske om å vedlikeholde og videreutvikle sine pianokunnskaper, og han deltok derfor på flere øvelsestimer arrangert av jazz-pianisten Dorota Zaziablo.

I en alder av 21 år flyttet Dawid til England. Der brukte han de neste ni årene på å fordype seg i musikkens verden. Han spillte i flere forskjellige band og arrangerte jam-sessions lokalt. Han jobbet som musikklærer og drev med komponering og produksjon. De første årene i England bodde Dawid i Milton Keynes før han til London for å videre utforske musikkens verden. Han fikk seg spillejobber på flere anerkjente plasser som “Ronnie Scott’s Jazz Club”, “Troy Bar” og “Silver Bullet”. Under sitt opphold i London fokuserte Dawid på å utvikle sine studenter som gitarister og pianister og å lære dem om musikkproduksjon.I året 2015 drev Dawid et musikktudio ved ‘’Ringway Centre’’ i Sør-Øst London. Dette ble et verksted for musikken hans og studentene hadde fått en samlingsplass for videre utvikling av deres gitar og pianokunnskaper.

I 2019 reiste Dawid til Den sentralafrikanske republikk hvor han hadde fått seg en 6 månder arbeidskontrakt som musikklærer i gitar og bassgitar. Under oppholdet produserte Dawid og elevene hans et musikkalbum for å samle inn penger til byggingen av en ny lokal skole.

Den dag i dag er musikken i fokus for Dawid. Han fortsetter å utvikle sine musikalske kunnskaper gjennom gitarspill, komposisjon og produksjon av musikk. Han elsker å dele sine kunnskaper og å hjelpe sine studenter med å utvide sin kreativitet gjennom musikken og se dem utvikle seg som musikanter.