Musikk instrumenter

klasser

Klarinett eller saksofon

Lære å spille klarinett eller saksofon Har du lyst å lære å spille klarinett eller saksofon kan du allerede spille men vil bli enda bedre? Har du...

Sommermusikk timer

  Om sommeren har du mye mer fritid.I løpet av skoleåret har du begrenset tid til å øve på grunn av travel hverdag. Ved å ta leksjoner om...

Musikkteori /ABRSM musikkteori

Vår skole er opptatt av å levere høy kvalitet tjenester. Som et resultat av forbedringene fra nå tilbyr vi musikkteorieleksjoner for studenter som...

Piano
Pianoundervisning

Pianoundervisning: har du lyst å lære å spille piano eller kan du allerede spille men vil bli enda bedre?

Barnehage piano
Piano for barn

Ditt barn er 3 til 6 år gammel? Er du interessert i tidlig musikkutdanning for unge nybegynnere? Er barnet interessert i piano leksjoner?

Gitar
Gitarundervisning

Gitarundervisning: har du lyst å lære å spille gitar eller kan du allerede spille men vil bli enda bedre?

Stavanger musikkskole: Vi tilbyr individual og gruppe musikk timer for alle aldre og nivåer

We grow talent

video

Musikklærere

staff
Dawid

Dawid

guitar teacher

Daryna

Daryna

Violin Teacher

Antonina

Piano/Theory/Harp Teacher

Svitlana

Svitlana

fløytlærer

International Music School of Stavanger

Vi har dyktige og meget erfarne instruktører som underviser piano, gitar, fiolin, vokal, Baby Musiker grupper og mange andre instrumenter.–
0
Studenter
0
Lærere
0
Programmer
0
Premier

Stavanger School Calendar 2022 – 2023

Har du noen gang tenkt på muligheten for at barnet ditt kan bli den neste Mozart eller Beethoven? Det stemmer, alt er mer enn mulig påInternational Music School of Stavanger. Våre musikkleksjoner og lærere vil sørge for at alle får mest mulig ut av de gode musikk- og spilleopplevelsene, og hjelpe deg med å fullføredine mål ogmusikkurs.

Vi tilbyr både gratis prøvetimer og semesterbaserte, faste timer. Lærerne iInternational Music School of Stavangerer opptatte av høy kvalitet i undervisningen, som fullt ut vil bidra til å fullføre alt en vil ønske seg. Har du lyst til å prøve å spille et instrument, men er ikke helt sikker på hvilket, trenger du ikke å bekymre deg – som nevnt tidligere, tilbyr vi en gratis prøvetime per instrument. Våre erfarne lærere har målom å gjennomføre musikkleksjoner som vil være tilgjengelige for alle – både de med og ikke noe særlig musikalsk bakgrunn, de minste og godt voksne.

Kurset i musikk er veldig variert og kan tilpasses personlig etter ens behov. Ikke nøl, kom innom hos oss på International Music School of Stavanger i dag, eller besøk https://music-school.no/no/ for mer informasjon!

International Music School of Stavanger

Miora

Thank you for a great teaching! The most important is to have motivated kids. It’s not always easy for us parents. My boy likes music lessons at International Music School of Stavanger.

Miora / parent
Sophie

Dear Iana,

I really like going to your classes. Thank you so much for teaching me!

Sophie / student
Shahed

My son has been taking piano and guitar lessons for more than a year. He loves his teachers and I can tell that they really care about my kid too. Your music school is wonderful and I highly recommend.

 

Shahed / parent
Agustina

My piano instructor teach me how to be perfect in playing piano, no excuse!
Playing piano is a future instrument and you can trust Iana how to do “this investment”
HAPPY LEARNING!

Agustina / student