Natalia Pokatylo

Natalia er en energisk, erfaren og kreativ pianoinstruktør som er hengitt og lidenskapelig opptatt av å gi elevene hennes best mulig kunnskap, utvikle deres ferdigheter og evner. Fra tidligere har hun erfaring innen undervisning på forskjellige aldersnivå. Deriblant barn fra alderen fire år, til voksne med varierende ferdighetsnivå.

Grunnet erfaring innen området, har Natalia tillært seg en effektiv variasjon av ulike læringsteknikker for å gjøre undervisningstimene kjekke. Dette innebærer blant annet bruk av musikkleker for de yngste. Hun evner å demonstrere og oppmuntre til en høy standard, samt motivere til utvikling av unge musikere.

Tidligere har Natalia jobbet som pianolærer og akkompagnatør ved “Novovolynsk school of arts”, men for tiden jobber med hennes master i utøvende musikk ved Universitetet i Stavanger. Natalia har en moden, ansvarsfull og selvsikker personlighet, og er opptatt av elevens musikalske utvikling. I tillegg er hun i stand til å opprettholde et godt forhold med både elev og foresatt på en god og høflig måte.