Jonas Evenshaug Christiansen

Jonas Evenshaug Christiansen (f. 1998) er en Norsk gitarist, født og oppvokst i en kulturentusiastisk familie i Drammen.

Fra fireårsalderen begynte Jonas i kor, og har over en lengre periode drevet både med sang og klassisk og rytmisk slagverk før han i ungdommen fant sitt hovedisntrument; Gitaren.

I løpet av årene som gitarist i Drammen gjennomførte han en rekke oppdrag som: – 2 år som gitarist (2016 og 2017), kapellmester i husbandet til “Idrettens festaften” i Drammens teater. (Årlig arrangement i regi av den lokele banken Sparebanken øst) – 5 år som innleid band, både som gitarist og trommeslager, for Strømsgodsets “Mini- og barnegospel” i deres oppsetninger på studioscenen i Drammens teater. – Spilte med gruppen “Oh JAJAM” på arrangementet “Ung norsk jazz” I Slemmestad (2016), i regi av Røyken Jazzforum.

Etter et år med undervisning på jazzlinja ved Toneheim folkehøgskole, begynte han skolegangen ved Jazzlinja på universitetet i stavanger – fakultet for utøvende kunstfag, der han nå studerer.